Dulce De Leche budyń chlebowy z kruchą polewą orzechową
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać plantatorów prażone orzeszki ziemne, dulce de leche, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Budyń z dyni z Dulce de Leche, Budyń chlebowy bananowo-Dulce de Leche, oraz Dulce de Leche i czekoladowy Pudding chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wrzucić chleb z jabłkami w dużej misce. Zmiksować jajka, mleko, dulce de leche i serek śmietankowy w blenderze na gładką masę.