Duck Confit Risotto Z Masłem I Szałwią

Duck Confit Risotto z masłem i szałwią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 967 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.54 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cebulę, kawałki wielkości kaczka confit, bulion z kaczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ekspresowe Risotto z Dyniowatej szałwii i brązowym masłem, Klon pieczone piżmowe Risotto z boczkiem i brązowym masłem szałwia polewa, oraz Confit Z Kaczki.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Można spróbować Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
![Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc]()
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Mieszanka 60% Semillon i 40% Sauvignon Blanc.Krystalicznie czysty słomkowo-żółty kolor. Nos jest mocny i aromatyczny, z dominującymi egzotycznymi aromatami (cytrusy, liczi) Sauvignon Blanc. Pełny atak na podniebienie, rozwijając żywy świeży smak z intensywnymi aromatami grejpfruta i limonki na finiszu. Zarówno żywe, jak i pełne smaku.