Drummer Boy Cake
Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1757 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka mix ciasto czekoladowe, pręty precel, galaretka smak czekolady instant budyń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Drummer Boy Cake, Chef Race: Meet Stan, Drummer Boy Turned Chef, oraz Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przechowywać w lodówce 1/3 chłodnego Bata. Powrót pozostały chłodny bicz do zamrażarki. Przygotować ciasto ciasto; zmiksować w suchej mieszanki budyniowej.
Piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na 2 (9-calowe) okrągłe warstwy. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min.; Odwróć na stojaki z drutu. Całkowicie fajne.
Tymczasem wymieszaj 2 łyżki. cukier puder i mleko.
Pędzel na wafle. Mikrofalówka mrożone Cool WHIP i posiekaną czekoladę na wysokiej 1-1 / 2 min. lub do czasu rozpuszczenia czekolady, mieszając po 1 min. Fajne 15 min. zagęścić.
Ubić śmietanę z serem i pozostałym cukrem ubić trzepaczką, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z wiśniami i rozmrożony chłodnym batem. Ułóż warstwy ciasta na talerzu, wypełniając mieszanką twarogu. Mróz z mieszaniną czekolady. Udekoruj wafelkami i pozostałymi składnikami, aby przypominały bęben i patyczki. Przechowywać w lodówce resztki.