Drummer Boy Cake

Drummer Boy Cake
Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1757 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka mix ciasto czekoladowe, pręty precel, galaretka smak czekolady instant budyń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Drummer Boy Cake, Chef Race: Meet Stan, Drummer Boy Turned Chef, oraz Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick).

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Przechowywać w lodówce 1/3 chłodnego Bata. Powrót pozostały chłodny bicz do zamrażarki. Przygotować ciasto ciasto; zmiksować w suchej mieszanki budyniowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
3
Piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na 2 (9-calowe) okrągłe warstwy. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min.; Odwróć na stojaki z drutu. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Tymczasem wymieszaj 2 łyżki. cukier puder i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Pędzel na wafle. Mikrofalówka mrożone Cool WHIP i posiekaną czekoladę na wysokiej 1-1 / 2 min. lub do czasu rozpuszczenia czekolady, mieszając po 1 min. Fajne 15 min. zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
6
Ubić śmietanę z serem i pozostałym cukrem ubić trzepaczką, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z wiśniami i rozmrożony chłodnym batem. Ułóż warstwy ciasta na talerzu, wypełniając mieszanką twarogu. Mróz z mieszaniną czekolady. Udekoruj wafelkami i pozostałymi składnikami, aby przypominały bęben i patyczki. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn