Drożdżowe Gorące Bułeczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj gorących bułek drożdżowych. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 42. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, cukier, ciepłą wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Roladki Drożdżowe, Bez Drożdżowych Słodkich Bułeczek, oraz Klasyczne Roladki Drożdżowe.
Instrukcje
Ugotowane ziemniaki zalać wrzącą wodą i odstawić na bok. Mleko sparzyć z olejem i 1/2 szklanki cukru.
Dodać 1/2 szklanki bardzo ciepłej wody i łyżeczki cukru do drożdży i odstawić.
Dodać ziemniaki do mieszanki mleka. Zacznij dodawać mąkę, następnie jajka, po kolei, ubijając mikserem lub hakami do ciasta.
Dodać mieszaninę drożdży i wszystko oprócz 1 szklanki pozostałej mąki i soli.
Użyj zarezerwowanej 1 szklanki mąki do ugniatania. Ciasto zagniatamy przez około 5 minut na obsypanej mąką desce.
Umieść ciasto w dużej wysmarowanej misce, upewniając się, że smarujesz również wierzch ciasta. Ciasto przykryć folią, a następnie podwójnym kawałkiem folii. Przechowywać w lodówce lub pozostawić do wyrośnięcia raz i zrobić w rolkach. Jeśli wykonane w nocy zagnieść ciasto przed pójściem spać.
Po wyrośnięciu ciasta raz, dziurkuj i uformuj na około 3 1/2 tuzina rolek.
Umieścić rolki w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku 375 stopni F (190 stopni C) przez około 15 do 20 minut.