Drobiazg z marakui
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj drobiazgu z marakui. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 846 kalorii, 9g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $6.96 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Świetnie sprawdza się jako deser. 140 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz marakuja, brzoskwinie, sok z pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z sosem marakui na suszonych owocach i orzechach Orzo, Suflet Z Owoców Marakui Z Zupą Z Owoców Ananasa, oraz Mrożone patyczki owocowe z marakują i limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić mascarpone, cukier i wanilię, aż będzie gładka. W osobnej misce ubij podwójną śmietanę, aż będzie delikatnie ubijana. Mascarpone wymieszać z bitą śmietaną, następnie odstawić.
Pokrój 8 owoców marakui na pół, miąższ miąższu miąższu w małej misce i wymieszaj z sokiem pomarańczowym. Pokroić skorupy off brioche i pokroić każdy kawałek na ćwiartki.
Połóż brioche (lub ciasto) na dnie naczynia drobiazg lub szklanej misce. Dodać połowę miąższu marakui i połowę plastrów brzoskwini, a następnie łyżkę ponad połowę kremu mascarpone. Powtórz warstwy jeszcze raz (zachowując kilka plastrów brzoskwini z powrotem), uzupełnij warstwą mascarpone. Użyj miąższu z ostatniej marakui i zarezerwowanych plastrów brzoskwini do dekoracji. Drobiazg będzie przechowywany w lodówce do dnia (udekoruj tuż przed podaniem).