Drobiazg z marakui

Drobiazg z marakui
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj drobiazgu z marakui. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 846 kalorii, 9g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $6.96 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Świetnie sprawdza się jako deser. 140 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz marakuja, brzoskwinie, sok z pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z sosem marakui na suszonych owocach i orzechach Orzo, Suflet Z Owoców Marakui Z Zupą Z Owoców Ananasa, oraz Mrożone patyczki owocowe z marakują i limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić mascarpone, cukier i wanilię, aż będzie gładka. W osobnej misce ubij podwójną śmietanę, aż będzie delikatnie ubijana. Mascarpone wymieszać z bitą śmietaną, następnie odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Podwójny KremPodwójny Krem
MascarponeMascarpone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pokrój 8 owoców marakui na pół, miąższ miąższu miąższu w małej misce i wymieszaj z sokiem pomarańczowym. Pokroić skorupy off brioche i pokroić każdy kawałek na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
BriocheBrioche
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połóż brioche (lub ciasto) na dnie naczynia drobiazg lub szklanej misce. Dodać połowę miąższu marakui i połowę plastrów brzoskwini, a następnie łyżkę ponad połowę kremu mascarpone. Powtórz warstwy jeszcze raz (zachowując kilka plastrów brzoskwini z powrotem), uzupełnij warstwą mascarpone. Użyj miąższu z ostatniej marakui i zarezerwowanych plastrów brzoskwini do dekoracji. Drobiazg będzie przechowywany w lodówce do dnia (udekoruj tuż przed podaniem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
MascarponeMascarpone
BriocheBrioche
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na drobiazgi. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn