Drobiazg Morelowo-Malinowy

Drobiazg Morelowo-Malinowy
Przepis morelowo-malinowy drobiazg jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 83 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka chłodnej bitej polewy, maliny, sadzarki slivered migdały, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Drobiazg Morelowy, Drobiazg morelowo-wiśniowy, oraz Drobiazg Morelowo-Wiśniowy.

Instrukcje

1
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Wymieszać ze skórką cytrynową. Delikatnie wymieszać w 2 szklankach ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Połowę kostek ciasta umieścić na dnie 2-1 / 2-qt. prosta miska do serwowania. Połowę masy budyniowej łyżka na kostkach ciasta; wierzch z połową owoców. Powtórz wszystkie warstwy. Wierzch z pozostałą bitą polewą i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania. Resztki deseru przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn