Przepis morelowo-malinowy drobiazg jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 83 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka chłodnej bitej polewy, maliny, sadzarki slivered migdały, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Drobiazg Morelowy, Drobiazg morelowo-wiśniowy, oraz Drobiazg Morelowo-Wiśniowy.
Instrukcje
1
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Wymieszać ze skórką cytrynową. Delikatnie wymieszać w 2 szklankach ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
Gruszki Bartlett Lub D'Anjou
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
3
Połowę kostek ciasta umieścić na dnie 2-1 / 2-qt. prosta miska do serwowania. Połowę masy budyniowej łyżka na kostkach ciasta; wierzch z połową owoców. Powtórz wszystkie warstwy. Wierzch z pozostałą bitą polewą i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania. Resztki deseru przechowywać w lodówce.