Dressing Z Mielonej Wołowiny

Dressing Z Mielonej Wołowiny
Przepis mielony sos wołowy można przygotować w około 1 godzinę i 55 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 1g tłuszczu i w sumie 91 kalorii. Za 25 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, przyprawy do drobiu, selera i bulionu z kurczaka. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną.

Instrukcje

1
Na patelni brązowa wołowina; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieść w dużej misce; dodaj pozostałe składniki i dobrze wymieszaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przenieś do 3-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Przykryj i piecz w 325° przez 1-1/2 godziny. Odsłoń i piecz jeszcze 10 minut lub do momentu, gdy sos lekko się zrumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 400 dolarów.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn