Dressed - Up fish Rolls for a Crowd

Dressed - Up fish Rolls for a Crowd
Dressed-Up fish Rolls for a Crowd is a bezmleczne i pescatariańskie przepis z 10 porcjami. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać piec top cornbread farsz mix, papryka, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Raz, dwa posiłki: bułki z pizzą dla dzieci i Przebrany placek dla Ciebie, Pieczone W Piekarniku Roladki Z Tuńczykiem, oraz Lumpiang Galunggong (Sajgonki Rybne) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotować farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
3
Następnie wymieszaj 4 składniki, aż dobrze się wymieszają; umyj połowę na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Łyżka farszu na jednym końcu każdego fileta rybnego; zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
RybyRyby
RolkaRolka
5
Miejsce, seam-boki w dół, w 13x9-calowe naczynie do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Top pozostałą mieszaniną opatrunkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec 20 do 25 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn