Double Jack Mac
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Double Jack Mac. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 42g tłuszczu i w sumie 854 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, ser monterey jack, mieszankę serów meksykańskich i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Podwójny Gulasz Jack, Pepper Jack Mac, oraz Sałatka Mac i Jack.
Instrukcje
Gotuj muszle zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem w holenderskim piekarniku podsmaż cebulę na maśle.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Mieszaj mąkę, aż się zmiksuje; stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodaj serek śmietankowy, ser Monterey Jack, ser pepper Jack, ser cheddar, sól, kminek i pieprz; gotuj i mieszaj, aż ser się rozpuści.
Dodaj fasolę, boczek, kolendrę i makaron do sosu serowego.
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Posyp meksykańską mieszanką sera.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do uzyskania musującego i złocistobrązowego koloru.
Udekoruj dodatkową kolendrą.