Świąteczne Krówki
Świąteczne krówki wymagają mniej więcej 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 213 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, chipsy czekoladowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Moje Świąteczne Krówki, Biała Krówka Świąteczna, oraz Christmas Fudge Pops.
Instrukcje
Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
W średnim rondlu połączyć cukier, śmietanę i masło.
Ciepło do 234 i 240 stopni F (112 do 116 stopni C), lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu upuszczona do zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po usunięciu z wody i umieszczeniu na płaskiej powierzchni.
Wymieszać z kremem marshmallow i polewą z białej czekolady; dobrze wymieszać. Rezerwy 2 oddzielne 1/2 szklanki mieszaniny i odstawić.
Do jednej z zarezerwowanych mieszanek 1/2 szklanki dodać czerwony barwnik spożywczy, aż do uzyskania pożądanego odcienia czerwieni. Do drugiej 1/2 szklanki mieszanki dodać zielony barwnik spożywczy, aż pożądany odcień zieleni zostanie osiągnięty.
Wlać białą mieszaninę do przygotowanej patelni.
Wlać kropki zarówno czerwone i zielone mieszaniny na całej górze. Używając wykałaczki lub noża, obracaj kolory na całej bieli.
Schłodzić przez 2 godziny i pokroić w kwadraty 2 cale.