Doskonała Sałatka Ze Szpinakiem

Doskonała Sałatka Ze Szpinakiem
Idealna sałatka ze szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, pieprzowy boczek, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mini quiche ze szpinakiem, bekonem i parmezanem: idealne na Brunch, Grecka Sałatka Szpinakowa W Mini Filiżance Filo Grecka Sałatka Szpinakowa W Mi, oraz Chińska Sałatka Crunch-chrupiąca sałatka z orientalnym dressingiem jest idealna na letnie popołudnie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić jajka w rondlu, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Następnie wyłącz ciepło i pozostaw do siedzenia w wodzie na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Odcedzić wodę i dodać lód na wierzchu jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
4
Smażyć boczek na patelni, aż chrupiące / żucia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjąć na papierowy ręcznik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Odcedzić tłuszcz do miski i rezerwy. Daj patelnię wytrzeć papierem kuchennym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Pokroić czerwoną cebulę bardzo cienko, a następnie dodać do patelni. Gotuj powoli, aż cebula będzie karmelizowana i zredukowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Wyjąć na talerz i odstawić.
9
Pokroić grzyby i dodać je do tej samej patelni z odrobiną zarezerwowanego tłuszczu boczku w razie potrzeby. Gotować powoli, aż karmelizowany i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Wyjąć na talerz i odstawić. Posiekaj boczek. Jajka obrać i pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(Keebler)(Keebler)
1
Dodaj 3 łyżki zarezerwowanego tłuszczu boczku, ocet, cukier, Dijon i sól do małego rondla lub patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Ubij razem i dokładnie podgrzać, aż bąbelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodaj szpinak do dużej miski. Ułożyć cebulę, pieczarki i boczek na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać gorący sos na górze; wrzucić do połączenia. Ułożyć jajka na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
5
W porcji: kalorie 270; całkowity tłuszcz 22,5 grama; tłuszcz nasycony 7,5 grama; białko 10 gramów; całkowity węglowodan 7 gramów; cukier: 2 gramy; błonnik 2 gramy; Cholesterol 123 miligramy; sód 526 miligramów
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn