Doskonały Homar Bisque
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i דל פחמימות,zna? Doskonały Homar Bisque może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 110 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz seler, grzyby, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara, Homar Bisque, oraz Homar Bisque dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać grzyby, cebula, seler i marchew. Gotować i mieszać do miękkości, o 10 protokół. Wymieszać bulion z kurczaka, doprawić solą i pieprzem cayenne. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Wlać mieszaninę warzyw i bulionu do pojemnika blendera i dodać 1/4 szklanki mięsa homara. Przykryć i przetworzyć do gładkości. Powrót do rondla, i mieszać w pół na pół, białe wino, i pozostałe mięso homara. Gotować na małym ogniu, często mieszając, aż zgęstnieje, o 30 protokół.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jedno wino, którego możesz spróbować to Domaine Louis Michel et Fils Chablis. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Domaine Louis Michel et Fils Chablis]()
Domaine Louis Michel et Fils Chablis
Ten Chablis ujawnia białe nuty owocowe, takie jak brzoskwinia, i ma trwałą strukturę mineralną. W ustach kamienne uczucie, które jest tak typowe dla Chablis, sprawia, że jest to okrągłe i czyste wino.Podawać między 53-57 ° F. To wino powinno być wietrzone lub dekantowane przed degustacją.