Doskonałe Bezglutenowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym

Idealne bezglutenowe ciasteczka z masłem orzechowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, brązowy cukier, naturalne masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bezglutenowe Jajko Wolne Podwójne Czekolada Masło Orzechowe Bite Ciasteczka, Bez Mąki Masło Orzechowe Kiss Ciasteczka (Bezglutenowe, Bezmleczne), oraz Bez cukru bezglutenowe ciasteczka z masłem orzechowym z płatkami owsianymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej misce, śmietana razem margarynę, brązowy cukier i cukier biały, aż będzie gładka.
Wymieszać z jajkiem i masłem orzechowym.
Połączyć sodę oczyszczoną, mąkę sojową, mąkę z tapioki i mąkę ziemniaczaną; wymieszać z cieście, aby utworzyć ciasto.
Roll łyżeczki do herbaty z ciasta w kulki i umieścić je 2 cale od siebie na ungreased blach do pieczenia.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.