Wędzony dorsz i Cannellini mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,91 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 471 kalorii, 37g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, wodę, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dorsz wędzony i fasola Cannellini, Gulasz z fasoli i wędzonego indyka Cannellini, oraz Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Filety rybne połóż na dużej patelni z gałązką pietruszki, liści laurowych,pieprzu i łodygi selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebro Selera
Filety Rybne
Pieprz
Liście Laurowe
Pietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wlać wodę i wino i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Wino
3
Patelnię przykryć folią i gotować na wolnym ogniu przez 35 minut, w zależności od grubości ryby. Zdejmij ciepło i usuń rybę, owijając kawałki w folię, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
4
Napij się wszystkiego, ale o kubek płynu kłusowniczego z patelni. To zależy od głębokości patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Fasolę w puszkach odsączyć, opłukać na sitku lub durszlaku, aby pozbyć się wszelkich zabrudzeń i dodać do patelni, podgrzewając ją w płynie do kłusowania przez około 3 minuty. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Konserwowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
Sito
Patelnia
6
Dodać trochę więcej płynu w razie potrzeby zwilżyć fasolę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
7
Wyłączyć ogień i umieścić rybę na górze fasoli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj olej, większość pietruszki i szczypiorek, jeśli używasz ich, mieszając wszystko razem, rozbijając rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Szczypiorek
Ryby
Olej Do Smażenia
9
Sprawdź przyprawy i przekształcić się w kilka misek lub talerzy, posypać ostatnim kawałkiem pietruszki, i jeść, z smakiem.
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.