Dorsz wędzony i Cannellini

Dorsz wędzony i Cannellini
Wędzony dorsz i Cannellini mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,91 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 471 kalorii, 37g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, wodę, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dorsz wędzony i fasola Cannellini, Gulasz z fasoli i wędzonego indyka Cannellini, oraz Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety rybne połóż na dużej patelni z gałązką pietruszki, liści laurowych,pieprzu i łodygi selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebro Selerażebro Selera
Filety RybneFilety Rybne
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać wodę i wino i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WinoWino
3
Patelnię przykryć folią i gotować na wolnym ogniu przez 35 minut, w zależności od grubości ryby. Zdejmij ciepło i usuń rybę, owijając kawałki w folię, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Napij się wszystkiego, ale o kubek płynu kłusowniczego z patelni. To zależy od głębokości patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Fasolę w puszkach odsączyć, opłukać na sitku lub durszlaku, aby pozbyć się wszelkich zabrudzeń i dodać do patelni, podgrzewając ją w płynie do kłusowania przez około 3 minuty. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola KonserwowaFasola Konserwowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
SitoSito
PatelniaPatelnia
6
Dodać trochę więcej płynu w razie potrzeby zwilżyć fasolę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
7
Wyłączyć ogień i umieścić rybę na górze fasoli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj olej, większość pietruszki i szczypiorek, jeśli używasz ich, mieszając wszystko razem, rozbijając rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Sprawdź przyprawy i przekształcić się w kilka misek lub talerzy, posypać ostatnim kawałkiem pietruszki, i jeść, z smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RozkoszRozkosz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
artykuł var
11
Typ_27_data = {};
12
artykuł
13
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia37
Magazyn