Dorsz smażony na patelni z radicchio slaw
Smażony dorsz z radicchio slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1731 kalorii, 193g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 18,62 zł / porcja, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz sandwich assembly filety z dorsza atlantyckiego, twist sandwich: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Radicchio-Green Mango Slaw, oraz Radicchio - kapusta z miodem.
Składniki Porcje:
4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Świeżo zmielony czarny pieprz 1 łyżka czerwony ocet winny 1. Drobno posiekać radicchio i kapustę w poprzek i wrzucić do dużej miski 118 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe 1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych 2 Złóż kapary, oliwki, tymianek i rozmaryn. Wymieszać z octem i olejem 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych połowa rozmiaru 41 wstępnie obgotowana i krewetki 680 papryka habanero Sandwich assembly filety z dorsza atlantyckiego, usunięte kości skóry i szpilki 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Gotowanie 59 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe Musztarda Dijon, podzielona 79 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe mąka 476 Każda porcja: kalorie; 35 gramów białka; 43 gramów węglowodanów; 6 gramów błonnika; 18 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 70 mg. cholesterolu; 1377 mg. sód 118 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe chrzan kremowy, podzielony 3 Spód: okruszki z herbatników graham steki z nowojorskiego stripsu 118 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe posiekane oliwki marokańskie 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Przepis: dorsz smażony na patelni z radicchio slaw 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Kanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumpernikla 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Kanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumpernikla. (Spencer Weiner / Los Angeles Times) 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Przepis: wieprzowina brzuch banh mi 8 2 łyżki roztopionego masła grube kromki chleba pumpernikla, tosty 1 Głowa Radicchio slaw radicchio, rdzeniowane i ćwiartowane wzdłużnie 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Radicchio: jak wybrać, przechowywać i przygotować 1 głowy kapusta czerwona, rdzeniowa i połówkowa wzdłuż 1 warzywo (np. szpinak) rozmaryn mielony 1 warzywo (np. szpinak) plus 2 łyżki lodowatej wody 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Sól 2 Spód: okruszki z herbatników graham ocet sherry 473 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe radicchio slaw, divided 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Cukier 1 porcja startego parmezanu tymianek mielony 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Olej rzepakowy lub roślinny do smażenia 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych CALIFORNIA LIFE & STYLE 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Prawa autorskie 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych WES E Sztuka języka angielskiego 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Rozrywka 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Whole Foods Market 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Ładowanie 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Lokalne 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Market fresh: gotowanie przez pory roku 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Najpopularniejsze 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Opinia 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Umieść Ogłoszenie 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Przepisy kulinarne 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Spencer Weiner / Los Angeles Times 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Sport 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych State Primary 30 Łączny czas: minuty 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych © 2016, Los Angeles Times 4 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych 72° Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.