Dorsz smażony na patelni z radicchio slaw

Dorsz smażony na patelni z radicchio slaw
Smażony dorsz z radicchio slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1731 kalorii, 193g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 18,62 zł / porcja, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz sandwich assembly filety z dorsza atlantyckiego, twist sandwich: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Radicchio-Green Mango Slaw, oraz Radicchio - kapusta z miodem.

Składniki

4trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1łyżka czerwony ocet winny1. Drobno posiekać radicchio i kapustę w poprzek i wrzucić do dużej miski1. Drobno posiekać radicchio i kapustę w poprzek i wrzucić do dużej miski1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych2Złóż kapary, oliwki, tymianek i rozmaryn. Wymieszać z octem i olejemZłóż kapary, oliwki, tymianek i rozmaryn. Wymieszać z octem i olejem4trochę posiekanej cukiniipołowa rozmiaru 41 wstępnie obgotowana i krewetkipołowa rozmiaru 41 wstępnie obgotowana i krewetki680papryka habaneroSandwich assembly filety z dorsza atlantyckiego, usunięte kości skóry i szpilkiSandwich assembly filety z dorsza atlantyckiego, usunięte kości skóry i szpilki4trochę posiekanej cukiniiGotowanieGotowanie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMusztarda Dijon, podzielonaMusztarda Dijon, podzielona791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka476Każda porcja: kalorie; 35 gramów białka; 43 gramów węglowodanów; 6 gramów błonnika; 18 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 70 mg. cholesterolu; 1377 mg. sódKażda porcja: kalorie; 35 gramów białka; 43 gramów węglowodanów; 6 gramów błonnika; 18 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 70 mg. cholesterolu; 1377 mg. sód1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwechrzan kremowy, podzielonychrzan kremowy, podzielony3Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane oliwki marokańskieposiekane oliwki marokańskie4trochę posiekanej cukiniiPrzepis: dorsz smażony na patelni z radicchio slawPrzepis: dorsz smażony na patelni z radicchio slaw4trochę posiekanej cukiniiKanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumperniklaKanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumpernikla4trochę posiekanej cukiniiKanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumpernikla. (Spencer Weiner / Los Angeles Times)Kanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumpernikla. (Spencer Weiner / Los Angeles Times)4trochę posiekanej cukiniiPrzepis: wieprzowina brzuch banh miPrzepis: wieprzowina brzuch banh mi82 łyżki roztopionego masłagrube kromki chleba pumpernikla, tostygrube kromki chleba pumpernikla, tosty1GłowaRadicchio slaw radicchio, rdzeniowane i ćwiartowane wzdłużnieRadicchio slaw radicchio, rdzeniowane i ćwiartowane wzdłużnie4trochę posiekanej cukiniiRadicchio: jak wybrać, przechowywać i przygotowaćRadicchio: jak wybrać, przechowywać i przygotować1głowykapusta czerwona, rdzeniowa i połówkowa wzdłużkapusta czerwona, rdzeniowa i połówkowa wzdłuż1warzywo (np. szpinak)rozmaryn mielonyrozmaryn mielony1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala4trochę posiekanej cukiniiSólSól2Spód: okruszki z herbatników grahamocet sherryocet sherry4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweradicchio slaw, dividedradicchio slaw, divided4trochę posiekanej cukiniiCukierCukier1porcja startego parmezanutymianek mielonytymianek mielony4trochę posiekanej cukiniiOlej rzepakowy lub roślinny do smażeniaOlej rzepakowy lub roślinny do smażenia4trochę posiekanej cukiniiCALIFORNIA LIFE & STYLECALIFORNIA LIFE & STYLE4trochę posiekanej cukiniiPrawa autorskiePrawa autorskie4trochę posiekanej cukiniiWES E Sztuka języka angielskiegoWES E Sztuka języka angielskiego4trochę posiekanej cukiniiRozrywkaRozrywka4trochę posiekanej cukiniiWhole Foods MarketWhole Foods Market4trochę posiekanej cukiniiŁadowanieŁadowanie4trochę posiekanej cukiniiLokalneLokalne4trochę posiekanej cukiniiMarket fresh: gotowanie przez pory rokuMarket fresh: gotowanie przez pory roku4trochę posiekanej cukiniiNajpopularniejszeNajpopularniejsze4trochę posiekanej cukiniiOpiniaOpinia4trochę posiekanej cukiniiUmieść OgłoszenieUmieść Ogłoszenie4trochę posiekanej cukiniiPrzepisy kulinarnePrzepisy kulinarne4trochę posiekanej cukiniiSpencer Weiner / Los Angeles TimesSpencer Weiner / Los Angeles Times4trochę posiekanej cukiniiSportSport4trochę posiekanej cukiniiState PrimaryState Primary30Łączny czas: minutyŁączny czas: minuty4trochę posiekanej cukinii© 2016, Los Angeles Times© 2016, Los Angeles Times4trochę posiekanej cukinii72°72°

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn