Dorsz smażony na patelni z radicchio slaw

Dorsz smażony na patelni z radicchio slaw
Smażony dorsz z radicchio slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1731 kalorii, 193g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 18,62 zł / porcja, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz sandwich assembly filety z dorsza atlantyckiego, twist sandwich: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Radicchio-Green Mango Slaw, oraz Radicchio - kapusta z miodem.

Składniki

41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1łyżka czerwony ocet winny1. Drobno posiekać radicchio i kapustę w poprzek i wrzucić do dużej miski1. Drobno posiekać radicchio i kapustę w poprzek i wrzucić do dużej miski1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych2Złóż kapary, oliwki, tymianek i rozmaryn. Wymieszać z octem i olejemZłóż kapary, oliwki, tymianek i rozmaryn. Wymieszać z octem i olejem41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychpołowa rozmiaru 41 wstępnie obgotowana i krewetkipołowa rozmiaru 41 wstępnie obgotowana i krewetki680papryka habaneroSandwich assembly filety z dorsza atlantyckiego, usunięte kości skóry i szpilkiSandwich assembly filety z dorsza atlantyckiego, usunięte kości skóry i szpilki41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychGotowanieGotowanie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMusztarda Dijon, podzielonaMusztarda Dijon, podzielona791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka476Każda porcja: kalorie; 35 gramów białka; 43 gramów węglowodanów; 6 gramów błonnika; 18 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 70 mg. cholesterolu; 1377 mg. sódKażda porcja: kalorie; 35 gramów białka; 43 gramów węglowodanów; 6 gramów błonnika; 18 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 70 mg. cholesterolu; 1377 mg. sód1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwechrzan kremowy, podzielonychrzan kremowy, podzielony3Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane oliwki marokańskieposiekane oliwki marokańskie41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPrzepis: dorsz smażony na patelni z radicchio slawPrzepis: dorsz smażony na patelni z radicchio slaw41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychKanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumperniklaKanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumpernikla41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychKanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumpernikla. (Spencer Weiner / Los Angeles Times)Kanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumpernikla. (Spencer Weiner / Los Angeles Times)41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPrzepis: wieprzowina brzuch banh miPrzepis: wieprzowina brzuch banh mi82 łyżki roztopionego masłagrube kromki chleba pumpernikla, tostygrube kromki chleba pumpernikla, tosty1GłowaRadicchio slaw radicchio, rdzeniowane i ćwiartowane wzdłużnieRadicchio slaw radicchio, rdzeniowane i ćwiartowane wzdłużnie41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychRadicchio: jak wybrać, przechowywać i przygotowaćRadicchio: jak wybrać, przechowywać i przygotować1głowykapusta czerwona, rdzeniowa i połówkowa wzdłużkapusta czerwona, rdzeniowa i połówkowa wzdłuż1warzywo (np. szpinak)rozmaryn mielonyrozmaryn mielony1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSólSól2Spód: okruszki z herbatników grahamocet sherryocet sherry4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweradicchio slaw, dividedradicchio slaw, divided41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychCukierCukier1porcja startego parmezanutymianek mielonytymianek mielony41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOlej rzepakowy lub roślinny do smażeniaOlej rzepakowy lub roślinny do smażenia41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychCALIFORNIA LIFE & STYLECALIFORNIA LIFE & STYLE41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPrawa autorskiePrawa autorskie41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychWES E Sztuka języka angielskiegoWES E Sztuka języka angielskiego41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychRozrywkaRozrywka41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychWhole Foods MarketWhole Foods Market41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychŁadowanieŁadowanie41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychLokalneLokalne41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychMarket fresh: gotowanie przez pory rokuMarket fresh: gotowanie przez pory roku41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychNajpopularniejszeNajpopularniejsze41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOpiniaOpinia41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychUmieść OgłoszenieUmieść Ogłoszenie41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPrzepisy kulinarnePrzepisy kulinarne41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSpencer Weiner / Los Angeles TimesSpencer Weiner / Los Angeles Times41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSportSport41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychState PrimaryState Primary30Łączny czas: minutyŁączny czas: minuty41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych© 2016, Los Angeles Times© 2016, Los Angeles Times41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych72°72°

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn