Dorsz Ling z pomidorem i pomarańczą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 35 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cebulę, pomidory z puszki, koperek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 75 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dorsz molwy z pomidorem i pomarańczą, Dorsz Smażony Z Molwą Z Porem I Masłem Anchois, oraz Pieczony dorsz z molwy w sosie maślano-cytrynowo-czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj cebulę i smażyć przez 5 protokół, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać oliwki, skórkę pomarańczową, segmenty pomarańczy, pomidory, sól i pieprz. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Skórka Pomarańczowa
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasto Kukurydziane
4
Dodaj rybę do patelni. Łyżka sosu nad rybą. Przykryć i gotować przez dodatkowe 7 minut, aż ryba jest po prostu gotowane przez.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.