Dorsz Gotowany Na Parze Z Imbirem I Szalotkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanego dorsza z imbirem i szalotki. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 63g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 5,76 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 22 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól i mielony pieprz, szalotki, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Dorsz gotowany na parze z imbirem i szalotkami, Dorsz gotowany na parze z imbirem i szalotkami, oraz Dorsz gotowany na parze z imbirem i szalotkami.
Instrukcje
Sezon obu stron 4 filety z dorsza bez skóry (6 do 8 uncji każdy) z grubej soli i mielonego pieprzu; miejsce na patelni z mieszaniny octu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Przykryć; gotować, aż ryba będzie prawie nieprzezroczysta przez całe 6 do 8 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.