Dorsz czarny z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanella
Czarny dorsz z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanella może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $10.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 31g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, szalotkę, dorsza i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dorsz czarny z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanella, Zupa z krewetek i wędzonych ostryg, oraz Proste Kolacje: Zupa Z Ryb I Wędzonych Ostryg.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2
Dodaj koper włoski, ziemniaki, cebulę i por. Przykryć i gotować untilvegetables są po prostu miękkie, ale nie Brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodać mąkę, liście laurowe i tymianek; wymieszać 1 minutę. Wymieszać sok z małży, śmietanę i mleko. Dusić, aż chowderthickens lekko i smaki mieszają, o 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Pomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
4
Wymieszać ze skórką z cytryny, doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Schłodzić 30 minut; coverand przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1
Wrzucić seler, szalotka, pietruszka,1 1/2 łyżeczki soku z cytryny, skórka z cytryny, i wędzone ostrygi w mediumbowl. Przyprawić mieszankę selerowo-szalotkową do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2
Połącz 3 łyżki masła, tymianek i 3 łyżeczki soku z cytryny w smallsaucepan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Ubij na małym ogniu, aż maślanki i sos będą się gotować; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Zdjąć z ognia.Roztopić 2 łyżki masła w dużej nonstickskillet na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Posypać rybę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dodaj ryby, skórka sidedown, na patelni. Gotować, aż skóra jest chrupiącai ryby jest po prostu nieprzezroczyste w centrum, drizzlinglemon-SOS maślany nad, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Podgrzać na małym ogniu; wyrzucić liście laurowe. Podziel chowder między4 płytkie miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Chowder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Umieść rybę, skórkę do dołu, w środku zupy. Panko wymieszać z selerem-szalotąmixture; łyżką nad rybą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chowder
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
* Dostępne w sekcji Asian foods w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.