Domowy syrop Hershey ' s
Jeśli 3,58 zł za porcję spada twój budżet, domowy syrop Hershey ' s może być super bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 1253 kalorii. 150 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, kawę rozpuszczalną w proszku, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto syropowe Hershey, Roztwór Syropu: Domowy Syrop Klonowy, oraz Syrop kakaowy {lub domowy syrop czekoladowy} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim garnku z sosem połącz brązowy cukier, wodę, kakao, mleczną czekoladę, kawę w proszku i sól.
Ubij na średnim ogniu, aż suche składniki się rozpuszczą, czekolada stopi się, a mieszanina wydaje się jednolita.
Kontynuuj gotowanie i ubijanie, aż mieszanina będzie wystarczająco gorąca, aby zacząć bąbelkować na brzegach. Wyłączyć ciepło i schłodzić 5 minut.
Ubić ekstrakt z wanilii. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce, prawie na czas nieokreślony.
Dwie łyżki syropu czekoladowego ubić na 8 uncji mleka; podawać na gorąco lub na zimno.