Domowy sos do spaghetti (z mięsem lub bez)

Domowy sos do spaghetti (z mięsem lub bez)
Przepis na domowy sos do spaghetti (z mięsem lub bez) można przygotować w około 1 godzinę i 15 minut. Sos ten ma 183 kalorie, 6 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 osobom. Za 1,1 dolara za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Udaj się do sklepu i kup bazylię, paprykę, koncentrat pomidorowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 67%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Domowy sos do spaghetti i mięsa mojej mamy, Domowy sos do spaghetti z mięsem ze świeżych pomidorów i Sos do spaghetti 'n' Meat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawSos
Magazyn