Domowy Budyń Waniliowy

Domowy Budyń Waniliowy
Domowy Pudding waniliowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis od Allrecipes ma 880 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka cukru, ekstrakt z wanilii, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Domowy Budyń Waniliowy, Domowy Budyń Waniliowy, oraz Domowy Budyń Waniliowy.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na średnim ogniu podgrzać mleko, aż bąbelki utworzą się na brzegach. W misce połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
2
Wlać do gorącego mleka, trochę na raz, mieszając do rozpuszczenia. Nadal gotować i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył metalowej łyżki. Nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
3
Zdjąć z ognia, wymieszać wanilią i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
4
Wlać do serwowania potraw. Schłodzić przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn