Domowej Roboty Gorący Musztarda
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj domowej gorącej musztardy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 51 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, musztardę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Musztarda Domowej Roboty, Musztarda Pełnoziarnista Domowej Roboty, oraz Musztarda Amisza Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 2 składniki w górnej części podwójnego kotła. Przykryć i odstawić 12 do 24 godzin.
Wlać wodę na głębokość 1 cala do dna podwójnego kotła na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu; umieść na podwójnym kotle nad gotującą się wodą.
Ubij cukier i jajka do mieszanki musztardy i gotuj, stale ubijając, 8 do 10 minut lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i ostudzić całkowicie (około 1 godziny). (
Mieszanina będzie nadal gęstnieć, gdy ostygnie.) Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 2 tygodni.
Uwaga: testowaliśmy z proszkiem musztardowym Colmana.