Domowe Paszteciki Z Kiełbasą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać domowe paszteciki kiełbasy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka boczku, bułka tarta, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Domowe Kiełbasy Z Szałwii, Domowe paszteciki z kiełbasą z kurczaka z oliwkami i Oregano, oraz Old Fashioned English Breakfast Sausage (Lub Sausage Patties) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej patelni saute, gotować boczek na średnim ogniu, aż renderowane, ale nie chrupiące, o 3 protokół.
Dodać 1 łyżkę oleju roślinnego i cebuli, i gotować, aż cebula są miękkie i zaczynają się złocisty kolor, o 3 więcej minut.
Dodać mielony czosnek i gotować dodatkowe 1 minutę, lub aż pachnące.
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić.
W średniej misce użyj widelca, aby wymieszać razem bułkę tartą, brązowy cukier, tymianek, pieprz cayenne i sól oraz pieprz.
Dodaj zmieloną wieprzowinę, żółtko jaja oraz mieszaninę boczku i cebuli do bułki tartej i delikatnie wymieszaj rękami, aż po prostu się połączą. Nie przesadzaj. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji i uformować paszteciki, naciskając małe wgłębienie kciuka w środku każdej z nich, aby pozostały płaskie podczas gotowania. W dużej patelni saute rozgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na średnim ogniu.
Dodać paszteciki kiełbasy i brązowy po obu stronach, o 2 protokół na stronę.
Dodaj łyżkę wody i przykryj patelnię przez 3 minuty lub do momentu, gdy kiełbasa będzie w pełni ugotowana.