Domowe Pappardelle z sosem bolońskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 700 kalorii, 27g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz seler, wino, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pappardelle Z Sosem Bolońskim, Pappardelle Z Sosem Bolońskim, oraz Sos boloński wolno gotujący na makaronie Pappardelle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło z olejem w ciężkim dużym garnku overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj kolejne 4 składniki. Sautéuntil warzywa są miękkie, ale nie brązowy, 12to 14 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3
Dodaj wołowinę, kiełbasę,dziczyznę i boczek. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Gotować, aż mięso będzie brązowe, łamanie na małe kawałkiz tyłu łyżki, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Dziczyzna
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Wymieszać z mlekiem, winem i koncentratem pomidorowym.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Dusić, aż sos jest gęsty, smaki blend, i soki arereduced, mieszając od czasu do czasu, około 1 godzina15 minut. Doprawić solą i pepper.DO naprzód: może być wykonany 2 dni do przodu. Cool1 godzina. Chill uncovered unto cold, thencover and chill. Przewijanie na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Gotuj makaron w bardzo dużym garnku z gotowanąsoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy, często mieszając, od 4 do 5 minut, jeśli gotujesz bezpośrednio lub od 5 do 6 minut, jeśli wcześniej napełniono.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę cookingliquid. Powrót makaron do tego samego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Dodaj ciepły
8
Bolognese i 1 szklanka sera. Wrzucić overmedium ciepła aż do ogrzania przez, dodawaniereserved gotowania cieczy przez 1/4 cupfuls jeśli suche.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Bolognese
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
9
Makaron przełożyć do dużej płytkiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Podawać, przekazując dodatkowy ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1
Wlać średnio-bodiedred, jak Michele Chiarlo 2007 Barberad 'Asti" Le Orme " (15 dolarów, Włochy).
1
Kiełbasa antylopy i hamburgery venison (a.k.a. mielona dziczyzna) są dostępne z exoticmeatsandmore. com. Możesz również kupić mieloną dziczyznę frombrokenarrowranch.com.