Domowe miętówki
Potrzebujesz bezglutenowego i wegetariańskiego hor d'oeuvre z dodatkiem lakto ovo? Domowe miętówki mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis podaje 50 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka, 2 g tłuszczu i łącznie 125 kalorii. Za 28 centów za porcję ten przepis pokrywa 0% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup cukier, serek śmietankowy, ekstrakt z mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskuje łyżkowy wynik 7%, co jest wynikiem do poprawy. Podobne przepisy to Faux-rango Mints (domowe wegańskie miętówki Frango!), domowe cienkie miętówki i domowe cienkie miętówki.
Instrukcje
W małej misce ubij serek śmietankowy i ekstrakt miętowy na gładką masę. Stopniowo ubijaj jak najwięcej cukru pudru; zagnieść z pozostałym cukrem cukierniczym.
Podziel mieszaninę na cztery porcje. Zabarwić jedną część na różowo, jedną na zielono i jedną na żółto, pozostawiając jedną porcję na biało. Dla każdego koloru uformuj 1/2 cala. kulki. Zanurz jedną stronę każdej kulki w cukrze. Wciśnij stronę cukrową do małych foremek na cukierki; wyjmij z formy i umieść na woskowanym papierze.
Odstawić na 1 godzinę lub do wyschnięcia przed przechowywaniem w hermetycznych pojemnikach; zamrażać. Przed podaniem można przechowywać do 1 tygodnia.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "