Domowe Lody Waniliowe

Domowe Lody Waniliowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj domowych lodów Vanillan. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 418 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Ten przepis z Cookie Madness ma 13 fanów. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukru granulowanego, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lody Waniliowe Chai, Domowe Pałeczki Do Lodów, oraz Domowe Ciasto Z Lodami Crunch.

Instrukcje

1
W misce do miksowania ubić cukier i sól do żółtek aż do zgęstnienia i bladożółtości. Odstawić.Doprowadzić pół i pół na wolnym ogniu w ciężkim średnim sosie patelni lub w górnej części podwójnego kotła lub w misce ustawionej nad, ale nie dotykając wrzącej wody. Użyłem miski ustawionej na wrzącej wodzie, aby upewnić się, że nie będę jajeczkować.Powoli ubić gorącą pół na pół do masy jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wlać całą mieszaninę z powrotem do rondla, podwójnego kotła lub miski ustawionej na rondlu i stale mieszać trzepaczką lub drewnianą łyżką, aż krem lekko zgęstnieje. Uważaj, aby nie dopuścić do wrzenia mieszanki lub jajka będą się mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia i wlać gorący krem przez sitko do dużej, czystej miski. Pozostawić do ostygnięcia, następnie wymieszać śmietanę i wanilię. Przykryć i przechowywać w lodówce do zimna lub na noc.Wymieszać schłodzony krem, a następnie zamrozić w 1 lub 2 partiach w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta. Po zakończeniu lody będą miękkie, ale gotowe do jedzenia. Aby uzyskać mocniejsze lody, przenieś do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki i zamrozić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn