Domowe ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 284 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Za 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z pomarańczy, ananasa, mieszankę puddingu waniliowego instant i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z polewą z bitej śmietany ananasowej), Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe, oraz Mandarynkowo-Pomarańczowe Ciasto Herbaciane.
Instrukcje
1
Odcedź pomarańcze, rezerwując sok. Odłóż pomarańcze na bok. W dużej misce ubij mieszankę ciasta, olej, jajka, ekstrakt z pomarańczy i zarezerwowany sok na niskich obrotach przez 30 sekund. Ubijaj na średnim poziomie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Pomarańczy
Ciasto Mix
Pomarańczowy
Sok
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
4
Do polewy w misce wymieszaj mleko i pudding przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości. Złóż ananasa i zarezerwowane pomarańcze, a następnie złóż ubitą polewę. Zamrozić ciasto. Wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę przed podaniem.