Domowe Ciasto Crust
Domowe ciasto skorupa może być tylko skorupa szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mąkę, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i sól połączyć w średniej misce.
Pokroić na maśle i skrócić blenderem do ciast lub dwoma nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Połączyć 3 łyżki wody i soku.
Posypać powierzchnię mieszaniny mąki mieszaniną wody, 1 łyżka na raz; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Delikatnie wcisnąć mieszankę w 4-calowy okrąg na plastikowej folii; przykryć. Chill 30 minutes.
Rozpakuj i umieść schłodzone ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozwałkuj ciasto na 11-calowe koło. Dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod; flet.