Domowa Słodka Cukinia Relish

Domowa Słodka Cukinia Relish
Domowa Słodka cukinia może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 32 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 120 i kosztuje 9 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką cukier, skrobię kukurydzianą, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Słodka Cukinia Rozkosz, Cukinia rozkoszować słodkie i pikantne, oraz Tydzień Konserw: Cukinia-Papryka Słodki Smak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uruchom cukinię, czerwoną paprykę i cebulę przez maszynkę do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CukiniaCukinia
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Młynek Do MięsaMłynek Do Mięsa
2
Przenieść zmieloną mieszaninę cukinii do dużej miski; posypać solą. Przechowywać w lodówce mieszaniny cukinii, na noc lub co najmniej 10 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać mieszaninę cukinii do dużego garnka; dodać cukier, ocet, nasiona selera i kurkumę. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, przez 15 do 20 minut. Wymieszać skrobię kukurydzianą do mieszaniny; kontynuować gotowanie, aż zgęstnieje, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
KurkumaKurkuma
CukiniaCukinia
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Sterylizuj słoiki i pokrywki we wrzącej wodzie przez co najmniej 5 minut. Zapakuj smaki do gorących, wysterylizowanych słoików, napełniając słoiki do 1/4 cala od góry. Uruchom nóż lub cienką szpatułkę wokół wnętrza słoików po ich napełnieniu, aby usunąć pęcherzyki powietrza. Przetrzyj obręcze słoików wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby usunąć resztki jedzenia. Top z pokrywkami i przykręcić pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
5
Umieść stojak na dnie dużej doniczki i napełnij do połowy wodą. Doprowadzić do wrzenia i opuścić słoiki do wrzącej wody za pomocą uchwytu. Pozostaw 2-calową przestrzeń między słoikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Wlać więcej wrzącej wody, jeśli to konieczne, aby doprowadzić poziom wody do co najmniej 1 cala powyżej wierzchołków słoików. Doprowadzić wodę do wrzenia, przykryć garnek i przetwarzać przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Wyjmij słoiki z garnka i umieść na powierzchni pokrytej tkaniną lub drewnem, kilka cali od siebie, aż ostygnie. Po wystygnięciu przycisnąć palcem górną część każdej pokrywy, upewniając się, że uszczelka jest szczelna (pokrywka nie porusza się w górę ani w dół). Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 50 m.
Porcje120
Ocena Zdrowia0
Magazyn