Domowa Paryska Sałatka Ziemniaczana
Domowa Paryska Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki kalamatan, filety anchois, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka z grillowanego tuńczyka Ahi z jajkiem przepiórczym na miękko, Domowa Zupa Ziemniaczana, oraz Domowa Zupa Ziemniaczana.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do miękkości; odcedzić i ostudzić lekko.
Ziemniaki pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Połączyć ziemniaki, 2 łyżki octu, sól i pieprz; wrzucić delikatnie.
Połącz 1 łyżkę octu, paprykę i pozostałe składniki z wyjątkiem gałązek pietruszki i całych filetów anchois w misce; wymieszaj trzepaczką.
Polać ziemniaki; wrzucić delikatnie do płaszcza.
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki i pełnymi filetami anchois.
Podawać w temperaturze pokojowej.