Domowy Granolan to śniadanie na 12 osób. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 13 g białka i 19 g tłuszczu. Za 1,91 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowało i polubiło 27 osób. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Mieszanka żurawiny, staromodnych płatków owsianych, fig i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 92% wyniku, co jest wynikiem super. Podobne przepisy to ponad 20 domowych granoli: łatwa czekoladowa granola i więcej, domowa granola i domowa granola.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W dużej misce wymieszaj płatki owsiane, kokos i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Posypka W Kształcie Serca
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W małej misce wymieszaj oliwę i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać płyny do mieszanki owsianej i mieszać drewnianą łyżką, aż płatki owsiane i orzechy zostaną nią pokryte.