Dojrzałe Kulki babki (Buñuelos de Plátano Maduro)

Dojrzałe Kulki babki (Buñuelos de Plátano Maduro)
Dojrzałe babeczki (Buñuelos de Plátano Maduro) mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Przepis ten zachwycił 846 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka pasty z guawy, ser mozzarella, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Envueltos de Plátano Maduro (Dojrzałe okłady babki), Tortilla de Plátano Maduro (Dojrzała babka Frittata), oraz Puré de Frijol y Plátano Maduro (Puree z fasoli i dojrzałych babek) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetnij plantany na pół, ale nie obieraj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
2
Umieścić plantany w średnim doniczce i przykryć wodą. Gotować na średnim ogniu przez około 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Wyjąć plantany z wody i obrać. Mash z masher ziemniaków lub widelcem.Uformować 15 kulek z około 1 ½ do 2 łyżek zacieru babki. Spłaszczyć je dłońmi i umieścić 1 kawałek pasty z guawy i 1 kawałek sera na środku.Uformuj kulkę ponownie i umieść w ciężkim garnku z gorącym olejem, na średnim ogniu. Smażyć przez około 4 minuty, obracając się raz, aż złoty kolor będzie brązowy.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby wchłonąć olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
GuajawaGuajawa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Podawać na gorąco i posypać cukrem, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn