Dojrzałe Kulki babki (Buñuelos de Plátano Maduro)

Dojrzałe Kulki babki (Buñuelos de Plátano Maduro)
Dojrzałe babeczki (Buñuelos de Plátano Maduro) mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Przepis ten zachwycił 846 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka pasty z guawy, ser mozzarella, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Envueltos de Plátano Maduro (Dojrzałe okłady babki), Tortilla de Plátano Maduro (Dojrzała babka Frittata), oraz Puré de Frijol y Plátano Maduro (Puree z fasoli i dojrzałych babek) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetnij plantany na pół, ale nie obieraj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
2
Umieścić plantany w średnim doniczce i przykryć wodą. Gotować na średnim ogniu przez około 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Wyjąć plantany z wody i obrać. Mash z masher ziemniaków lub widelcem.Uformować 15 kulek z około 1 ½ do 2 łyżek zacieru babki. Spłaszczyć je dłońmi i umieścić 1 kawałek pasty z guawy i 1 kawałek sera na środku.Uformuj kulkę ponownie i umieść w ciężkim garnku z gorącym olejem, na średnim ogniu. Smażyć przez około 4 minuty, obracając się raz, aż złoty kolor będzie brązowy.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby wchłonąć olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
GuajawaGuajawa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Podawać na gorąco i posypać cukrem, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn