Do-Ahead Brunch Bake
Potrzebujesz bezglutenowy hor d ' oeuvre? Do-Ahead Brunch Bake może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, sera cheddar, substytutu jajka i mielonej musztardy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżką wynik 45%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wiosenny Brunch Bake, Make-Ahead Spring Brunch Bake, oraz Make-Ahead Brunch Cups.
Instrukcje
Umieść placki ziemniaczane w 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Na wierzch z szynką i 1 szklanką sera.
Połącz mleko, zupę, substytut jajka, musztardę i pieprz; polać serem. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę. Odkryć i posypać pozostałym serem.
Piec 20-25 minut dłużej lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Odstaw na 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Graham Beck Bliss Nectar z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir