Dno słoika dżem Vinaigrette z posiekaną zieleniną
Dno słoika dżem Vinaigrette z posiekaną zieleniną jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 6 porcjami. Ta przyprawa ma 101 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz warzywa i warzywa masz pod ręką, sól i pieprz, sok z cytryny, i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 39%. Spróbuj Omlet z posiekaną zieleniną, Śródziemnomorska Sałatka posiekana z zielenią liściastą, oraz Posiekana sałatka z cytrynowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dno prawie pustego dżemu lub słoika z galaretką dodaj pozostałe składniki i wstrząśnij, aby połączyć. Lub, ubić wszystkie składniki w salaterce, streaming w EVOO. Wymieszać z sałatą i warzywami i doprawić solą i pieprzem.