Dip ze szpinakiem i karczochem
Szpinak i Karczoch Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 105 g tłuszczu, oraz w sumie 1163 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 3 i kosztuje 3,76 zł za porcję. Mieszanka parmezanu, ser monterey jack, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 889 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Dip Krabowy Z Karczochami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować 1 ćwiartkę naczynia do pieczenia.
W średniej misce wymieszać karczochy, szpinak, majonez, parmezan i 2 szklanki sera Monterey Jack.
Mieszaninę przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia i posypać pozostałą 1/2 szklanki sera Monterey Jack.
Piec w środku nagrzanego piekarnika, aż ser się rozpuści, około 15 minut.