Dip z wędzonymi migdałami, cheddarem i boczkiem
Wędzony Migdał, Cheddar i dip Boczkowy to bezglutenowe i pierwotne przepis z 32 porcjami. Ta przystawka ma 129 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka zielonej cebuli, serek, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Dip z wędzonymi migdałami, cheddarem i boczkiem, Wędzony Cheddar Bekon Mac, oraz Boczek Pieczarkowy Wędzony Cheddar Risotto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ser śmietankowy, ser do smarowania, mleko i czosnek rozgrzać w rondlu 2-quart overmedium ciepła, często mieszając, aż ser topi się i gładkie. Wymieszać w 1/4 szklanki migdałów.
Łyżka do 1-quart powolnej kuchenki, aby utrzymać ciepło w razie potrzeby lub do miski.
Posypać boczkiem i pozostałą 1/4 szklanki migdałów.
Podawać z warzywami. Dipwill trzymać w powolnej kuchence na małym ogniu ustawienie do 2 godzin; mieszać od czasu do czasu. 32 porcje (po 2 łyżki stołowe).