Dip z szynką i serem w misce na chleb

Dip z szynką i serem w misce na chleb
Dip z szynką i serem w misce na chleb może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1018 kalorii, 28g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 73 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, szczypiorek, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Szynka i ser Pinwheels przygotowanie posiłku z domowej roboty Ranczo Dip, Jedna Miska Chleba Serowego, oraz Creamy Ranch and Cheese Bread Bowl Dip Creamy Ranch and Cheese Bread Bowl Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij 1-calowy gruby plaster z góry okrągłego bochenka chleba; wydrąż Bochenek, aby użyć go jako Miski na chleb. Pokrój odcięty wierzch Bochenka w kostkę do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Na ChlebMiski Na Chleb
Bochenek ChlebaBochenek Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połącz ser śmietankowy, ser Cheddar, szynka, zielona cebula, i szczypiorek w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
SzczypiorekSzczypiorek
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podgrzać w kuchence mikrofalowej na dużej mocy przez około 15 sekund, aby podgrzać składniki dla łatwiejszego mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
5
Łyżka mieszanki sera do przygotowanej miski chleba; umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Na ChlebMiski Na Chleb
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Piec napełnioną miskę chleba w nagrzanym piekarniku, mieszając od czasu do czasu, aż miska chleba jest opiekany i DIP jest bulgotanie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Na ChlebMiski Na Chleb
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podawać z włoskimi kostkami chleba do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn