Dip z serem pleśniowym z warzywami

Dip z serem pleśniowym z warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Dipu z serem pleśniowym z warzywami. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 92 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ser, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ser pleśniowy Polenta z warzywami, Dip Z Serem Pimento, oraz Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki z wyjątkiem papryki i surowych warzyw umieścić w blenderze. Przykryj i zmiksuj na średniej prędkości, zatrzymując blender od czasu do czasu, aby zeskrobać boki, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków.
3
Odciąć wierzch papryki i wydrążyć. Łyżka zanurzyć w pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Podawać z surowymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn