Dip z serem Feta i zieloną cebulą z oliwą z oliwek i cytryną z grillowaną pitą

Dip z serem Feta i zieloną cebulą z oliwą z oliwek i cytryną z grillowaną pitą
Dip z serem Feta i zieloną cebulą z oliwą z oliwek i cytryną z grillowaną pitą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 2,12 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka soli i pieprzu, sok z cytryny, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fetan i zielona cebula ciasta kuskus na sałatkę pomidorowo-oliwkową, Dorsz z cytryną, zieloną oliwką i cebulą, oraz Serek Śmietankowy Z Zieloną Oliwką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść grillowaną zieloną cebulę, olej, sok z cytryny i skórkę w maszynce i proces, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać fetę i czosnek i proces aż połączone i gładkie. Zeskrobać mieszaninę do miski i udekorować dodatkowymi plasterkami zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Posmarować pitas pozostałym olejem i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grillować przez 1 minutę z każdej strony lub do lekko złocistego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Zdjąć z grilla i pokroić każdą pita na ósemki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Podawać z dipem feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn