Dip Z Pieczonej Czerwonej Papryki

Dip Z Pieczonej Czerwonej Papryki
Pieczony Dip z czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 19 centów za porcję. Jest idealny do Super Bowl. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka liści bazylii, czosnek, 3-mniej tłuszczu twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym umieść pieczoną paprykę, bazylię i czosnek. Przykryć; procesować do drobno posiekanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać twarożek; przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka zanurzyć w misce. Okładka; przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Tuż przed podaniem, posypać migdały na dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn