Dip Z Fasoli Kolendry

Dip Z Fasoli Kolendry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc wypróbuj Dip z kolendry. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu i w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 20. Za 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czarnej fasoli, pomidora, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Super Bowl. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Z łyżką wynik 29%, to danie nie jest tak spektakularne. Dip z czarnej fasoli z kolendrą, Dip z białej fasoli i kolendry z prażonymi chipsami Pita, oraz Potluck Corn, Black Bean & Cilantro Salsa Dip dla tłumu + Crock-pot są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj kukurydzę, fasolę, pomidor, czerwoną paprykę i cebulę. W małej misce połącz sos sałatkowy, kolendrę, sos z ostrej papryki i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Zalej mieszankę kukurydzianą i delikatnie wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
3
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Nominowany Renard Brut z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Nomine Renard Brut
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn