Dip Z Czarnej Fasoli
Dip z czarnej fasoli z bekonem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 146 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jalapeño chili, szalotki, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Dip Z Czarnej Fasoli, Zupa z czarnej fasoli i boczku, oraz Czarna Fasola I Bekon Quesadillas.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż ostry, 10 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Odcedzić wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z patelni.
Dodać cebulę i paprykę; gotować na średnim ogniu do miękkości, 8 protokół.
Dodaj przyprawy; smażyć przez 1 minutę.
Dodać fasolę; podnieść ogień do wysokiej. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje i lekko zmniejszona, 10 protokół.
Puree połowę mieszaniny w blenderze. Przecier wymieszać z pozostałą mieszaniną w misce; doprawić solą i sokiem z limonki.
Niech dip ostudzić do temperatury pokojowej; wymieszać szalotki, kolendry, pomidorów i boczku.