3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Obrać i posadzić schłodzony bakłażan, z grubsza posiekać miąższ, a następnie przenieść go do miski robota kuchennego.
3
Do miski procesora dodaj tahini, czosnek, sok z cytryny, trochę soli i pieprzu do smaku i kilka łyżeczek zimnej wody. Przetworzyć mieszaninę do grubej pasty, dodając nieco więcej wody w razie potrzeby, aby mieszanina się zmieszała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przyprawę wyregulować solą i pieprzem do smaku i podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Tahini
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Adjust the seasoning with salt and pepper to taste and serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala