Dip z bakłażana i orzecha włoskiego
Bakłażan i orzech Dip jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, jogurt, bakłażany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Dip SMOBY Bakłażan, Dip SMOBY Bakłażan, oraz Ciasto z bakłażanem i orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść bakłażana, pokrój boki w dół, w dobrze nasmarowanej patelni 13" x 9".
Piec w 425 przez 30 minut lub do bardzo miękkiej. Super. Obrać i grubo posiekać bakłażana.
Umieść bakłażana w robocie kuchennym; dodaj 1/2 szklanki orzechów włoskich i następne 4 składniki. Proces do gładkiej. Łyżka mieszanki bakłażana do miski i wymieszać w pozostałych 1/2 szklanki orzechów włoskich.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać z plastrami pumpernikla lub chlebkiem pita.