Dip Omletowy Z Bakłażana
Dip omletowy z bakłażana wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 88 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bakłażan, sól i pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako tania przystawka. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Dip SMOBY Bakłażan, Dip SMOBY Bakłażan, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Owinąć bakłażan w folię i piec 35 minut, lub do miękkości.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Skórę i posiekać.
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu. Wymieszać pomidory i czosnek, i gotować do miękkości.
Bakłażan wymieszać na patelni, i mash wraz z pomidorem i czosnkiem. Wymieszać jajka i gotować, aż nie będzie cieknący. Doprawić solą i pieprzem.