Dip oliwkowy z warzywami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać oliwy z oliwek Dip z warzywami spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 134 kalorie, 0g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kwiatów brokułów, tymianek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Warzywa z oliwek i suszonych na słońcu pomidorów, oraz Pieczone Francuskie warzywa w gorącym sosie balsamicznym i oliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz je w średnim rondlu z oliwą z oliwek, ząbkami czosnku, płatkami czerwonej papryki, tymiankiem i solą. Gotować na średnim ogniu, delikatnie mieszając, aż tylko ciepłe, o 2 protokół.
Przelać do miski i podawać z różyczkami brokułów, klinami kopru włoskiego, pałeczkami marchwi i rzodkiewkami.