Dip Francuski

Dip Francuski
Przepis French Dip jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 490 kalorii, 40g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tymianek, pieprz, rozmaryn, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Dip Do Pizzy, oraz Dip SMOBY Bakłażan dla podobnych receptur.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Złożony aromat jest przerywany długotrwałymi akcentami w pełni dojrzałych czerwonych jagód. Pijane jako młode wino, Château Pindefleurs pozwala rozkwitnąć świeżemu owocowi. Przechowywany w piwnicy, rozwija długi i jedwabisty smak w ustach, znak Grands Crus Z Saint-Emilion.Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn