Dip Breta 7 warstwowy
7-warstwowy Dip Breta wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 2,15 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 11g białka, oraz 38 g tłuszczu. Jest idealny do Super Bowl. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz refried fasoli, oliwki, dip fasoli, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Indian 7 Layer Dip, Dip Do Pizzy, oraz Dip Z Kurczaka Buffalo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać rozgrzaną fasolę z gorącym dipem fasolowym; rozprowadzić mieszaninę fasoli w równej warstwie na patelni do pizzy.
Wymieszać awokado z salsą w misce; rozprowadzić mieszaninę na mieszaninie fasoli.
Umieścić dollops kwaśnej śmietany na warstwę awokado i rozprowadzić na równą warstwę; top z rozdrobnionym serem Cheddar.
Posyp czarne oliwki, pokrojone w kostkę pomidory i zieloną cebulę na dipie.
Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.