Dip bazyliowo-parmezanowy z chipsami Pita
Przepis Basil parmezan Dip z chipsami Pita można zrobić w około 45 minut. Ten przepis służy 8. Ta przystawka ma 69 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ser parmigiano-reggiano, pieprz, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj Zdrowy Dip szpinakowy parmezan i chipsy Pita, Pełnoziarnisty Czosnek Parmezan Chipsy Pita, oraz Pieczone Chipsy Pita-Zdrowe Przyprawione Chipsy Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel pitas; pokrój każdą połowę na 8 klinów.
Umieść kliny na blasze do pieczenia. Zalać sprayem do gotowania; posypać 1/4 łyżeczki pieprzu i soli.
Piec w 375 przez 12 minut lub do chrupkości.
Pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, bazylii i kolejnych 4 składników (przez czosnek) połączyć w blenderze lub robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Zeskrobać do miski za pomocą gumowej szpatułki.
Dekoruj gałązkami bazylii, w razie potrzeby.