Dilly Turcja Melt

Dilly Turcja Melt
Dilly Turcja Melt trwa około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Za 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 47g białka, 37g tłuszczu i w sumie 847 kalorii. 26 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś sos barbecue, cebulę, marynatę koperkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 81%. Ten wynik jest znakomity. Hamburgery Z Indyka Dilly, Klopsiki z indyka-dilly, oraz Dilly Grillowany Indyk są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na 1 łyżce masła do miękkości; wyjąć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Rozłóż sos barbecue na czterech kromkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
3
Ułóż każdy z jednym plasterkiem sera, boczkiem, indykiem, piklami, cebulą i kolejnym plasterkiem sera. Przykryj pozostałymi kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
SerSer
CebulaCebula
Cała TurcjaCała Turcja
BoczekBoczek
ChlebChleb
4
Na tej samej patelni na średnim ogniu rozpuść pozostałe masło. Gotuj kanapki z obu stron na złoty kolor, a ser się rozpuści (patelnia może być przykryta przez ostatnie kilka minut, aby w razie potrzeby pomóc stopić ser).
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn